Високо отличие за качествено изпълнение на проект по програма „Европейски езиков знак”

Високо отличие
17.12.2014 / 16:34

На 16 декември 2014 г., от 09.30 часа, в зали „Роял 1, 2 и 3“ на хотел „София Хотел Балкан“ (Шератон), заместник-министрите на образованието и науката проф. Костадин Костадинов и г-жа Ваня Кастрева участваха в годишната валоризационна конференция по Програмите „Учене през целия живот”, „Младежта в действие” и Програма „Еразъм+“, организирана от Центъра за развитие на човешките ресурси.

Валоризационната конференция 2014 направи обзор на осъществените през 2014 година дейности и постигнатите успехи по европейските програми за образование и обучение, управлявани от Центъра за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР), Националната агенция за България по Програма „Учене през целия живот“ и Програма „Еразъм+”.

Конференцията включваше официална церемония по награждаване със сертификат за качество на организации, чиято работа е отличена за успешно изпълнение на проекти в рамките на Програмите „Учене през целия живот” и „Младежта в действие”, награждаване на победителите в конкурса за Европейски езиков знак 2014, обзор на първата година на програма „Еразъм+“ в България и представяне на творческите постижения на български образователни институции в занимателното изложение „И аз умея”. Четиридесет и четири български образователни институции от всички сектори на образованието бяха наградени за цялостно качествено изпълнение на своите проекти.

Нашето училище беше сред отличените. След проведена оценка на проектите нашият проект получи висока оценка и беше отличен със знак за качество. Високото отличие получиха госпожа Величка Христова – директор на училището и госпожа Стоянка Стаева – главен учител и координатор по проект Коменски.

Още снимки от новината

Високо отличие
Високо отличие
Високо отличие
Високо отличие
Високо отличие
Високо отличие
Високо отличие
Високо отличие
Високо отличие

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев