Грациозните мажоретки на ОУ "Елисавета Багряна"

Мажоретен състав
15.12.2017 / 20:25

Мажоретният състав при ОУ "Елисавета Багряна" взе участие в тържествената церемония по връчване на наградите на най-добрите спортисти и треньори на Община Сливен за 2017 година. Събитието се състоя в петък, 15 декември, в зала "Сливен".

Момичетата на хореографа Лилия Стоянова демонстрираха добра подготовка и финес и показаха на публиката нов модерен dance танц. Репетициите за него започнаха в началото на учебната година. В танца, по време на песента "Everybody dance now ", участваха 16 момичета от първи до седми клас.

Ръководител на мажоретния състав при ОУ "Елисавета Багряна" от тази учебна година е Лилия Стоянова. Тя е ръководител и хореограф и на балет "Империа", който съществува от 16 години.

"Искам да науча момичетата от мажоретния състав да бъдат най-вече отговорни и борбени, за да печелят състезания и награди, и с много труд и постоянство да постигнем един добър синхрон. Някои от тях са съвсем нови, други пък имат голям опит и всички трябва да стигнат едно ниво", сподели Лилия Стоянова.

През годините мажоретките на училището имат участия в най-различни формати и места и много спечелени награди от състезания.

Ръководството на ОУ "Елисавета Багряна" поздравява състава с отличното им представяне днес и им пожелава много успехи! Честито и на Спортист №1 на Община Сливен за 2017 г. - Мартин Иванов, и на Треньор №1 - Стоян Димитров, който е треньор на най-добрия спортист на годината!

Снимки: Георги Ангелов

Още снимки от новината

Мажоретен състав
Мажоретен състав
Мажоретен състав
Мажоретен състав
Мажоретен състав

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев