Наша ученичка е лауреат сред най-добрите ученици в състезание по математика

Християна Василева
13.03.2018 / 19:56

Ученичката Християна Василева от 5. клас от ОУ "Елисавета Багряна" е лауреат в състезание по математика, което се проведе в неделя в Стара Загора. В състезанието взеха участие ученици от 1. до 6. клас, класирали се на финал след проведени шест квалификационни кръга. То беше организирано от педагогическа асоциация „Образование без граници“.

Това не е единственото отличие за Християна. Тя е била сред първенците и в много други надпревари, но успехът й на това състезание е наистина голям и повод за гордост за нейните родители и преподаватели, имайки предвид, че на него се явиха най-добрите ученици по математика.

"Надявах се на медал, но надминах очакванията си. Почувствах се щастлива и благодаря за подкрепата на родителите си, на моите преподаватели г-н Йордан Даскалов и г-жа Минка Въжарова и на цялото училище, в което уча ", каза Християна Василева.

Още на следващия ден Християна беше поздравена за успеха от ръководството на ОУ "Елисавета Багряна". Тя се снима за спомен със сертификата и медала си с директорката на училището г-жа Величка Христова.

Лауреат в състезанието по математика в Стара Загора е и Стелиян Атанасов от СУ „Константин Константинов“ в Сливен.

Честито!

Още снимки от новината

Християна Василева
Християна Василева
Християна Василева
Християна Василева

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев