ЕЛЕКТРОННО ЧЕТИМИ УЧЕБНИЦИ

ОУ "Ел. Багряна"
18.10.2018 / 11:29

Уважаеми ученици и родители,

ИК "Анубис", издателство "Булвест 2000" предоставят безплатен достъп за ученици и родители до електронно четимите учебници. За да бъдат използвани е необходимо учениците/ родителите да посетят сайта на едно от издателствата www.anubis.bg, www.bulvest.com да натиснат бутона Електронно четими учебници.

В новия прозорец се отваря общ за издателствата екран, на който трябва да бъде направена регистрация само с име и електронен адрес, като се посочи в кой клас и в кое училище учи ученикът. Така се получава достъп до всички учебници на издателствата, които учителите от това училище са избрали за своята работа.

 

Издателска група „Просвета“ създаде възможност за всички ученици, които учат по учебници на издателствата „Просвета – София“ АД, „Просвета плюс“ ЕООД и „Просвета АзБуки“ ЕООД, да ползват електронно четими учебници, които са достъпни на http://www.prosveta.bg/elektronni-varianti.

 

Учениците, който желаят да използват електронно четимите учебници на издателство Пиърсън и издателство САНПРО, трябва да се регистрират еднократно в образователната платформа www.pearson.bg и да въведат предоставените им от училището кодове за достъп.

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев