Високо отличие за г-жа Дочка Робето

Заслужено отличие
01.11.2018 / 09:22

Г-жа Дочка Робето е носителят на наградата "Софроний Врачански" за 2018 година в категория "Активни педагози - преди и сега". Тя е дългогодишен учител в ОУ "Елисавета Багряна". През тази година заслужено излезе в пенсия.

Отличието й бе връчено на официална церемония и бе присъдено за цялостен принос в дългогодишна дейност в областта на образованието.

Г-жа Дочка Робето бе номинирана от учителския колектив на ОУ "Елисавета Багряна". Тя има 38 години учителски стаж. В училището работи от основаването му, през 1994 година, като начален учител, а от 2008/2009г. става главен учител в начален етап на образованието.

Г-жа Робето изгражда авторитет сред ученици, педагогическия и непедагогическия персонал със своя труд. В работата си винаги е била взискателна, отговорна, толерантна и обективна. Тя проявява професионализъм не само в умението си да осигури спокойна за работа атмосфера в училище, но и в работата си като учител. Г-жа Робето притежава талант неусетно да мотивира своите ученици да изявят заложбите си, а чрез тях активно да участват в обществения и културния живот на град Сливен.

За това свидетелстват множеството награди, участия и отличия за училището и за учениците й. Значимият й принос като учител, помага на нашите възпитаници да се реализират успешно в Сливен.

Наградите на името на Софроний Врачански бяха връчени в навечерието на 1 ноември, Ден на народните будители. Отличията на Регионално управление на образованието са за високи постижения или цялостна високопрофесионална дейност в областта на просветата.

Честито, г-жо Робето!

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев