Отличие за учител от ОУ "Елисавета Багряна"

Отличие
11.02.2020 / 20:48

Началният учител от ОУ "Елисавета Багряна" г-жа Марияна Сярова беше отличена в Областното представяне на Националната конференция „Хуманизъм и вяра“. Събитието се състоя на 11 февруари в Регионалното управление на образованието в Сливен. На него бяха показани добри практики в областта на духовността и нравственото възпитание на учениците.

Г-жа Марияна Сярова е класен ръководител на 4. "г" клас и ръководител на клуб „Ценности и семейство“. Тя представи християнски традиции и обичаи, свързани с празниците Бъдни вечер и Рождество Христово. Г-жа Сярова беше класирана на трето място в група начален етап на Областно представяне на тема „Хуманизъм и вяра“ за учебната 2019/2020 година.

Изявите на участниците беше оценено от експертно жури - отец Силвестър Янакиев, г-жа Кристиана Станчева - старши експерт по обществени науки, гражданско образование и религия и г-жа Йорданка Стоилова - старши експерт за обучението в начален етап в РУО.

Домакин на проявата беше г-жа Милена Чолакова, началник на Регионалното управление на образованието в Сливен, а специален гост беше Негово Високопреосвещенство сливенският митрополит Йоаникий.

Още снимки от новината

Отличие
Отличие
Отличие
Отличие
Отличие
Отличие
Отличие
Отличие

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев