Наградени ученици от конкурс на тема: „Моя страна, моя България!”

Награждаване
22.01.2014 / 16:47

На 22.01.2014 г. в зала „Май” бяха наградени учениците участници в обявен конкурс на тема: „Моя страна, моя България!” по програма „Превенция употреба на наркотици на местно ниво” и проект „Обичай, спортувай, мечтай, твори... без наркотици!” на Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център – Сливен. Целта на конкурса бе да се продължи традицията на „Най-дългото послание” чрез провокиране на творческото начало у всяко дете за изграждане на позитивно отношение към себе си, другите и света.

Ученици от ХІІ ОУ „Елисавета Багряна” – Сливен представиха свои рисунки в направленията: „Моят любим национален герой” и „Български народни празници и традиции”.

Участниците в конкурса са черпили вдъхновение от живота на велики българи, мъдростта на българския народ и красотата на българската природа.

Учениците Антония Колева от V”в” клас, Йоана Колева от V”в” клас, Росен Стойнов от V”б” клас и Габриела Иванова от VІ”а” клас получиха своите заслужени награди от г-н Иван Славов, заместник кмет „Хуманитарни дейности” на община Сливен.

Издаден е календар за 2014 г. по проекти на класиралите се участници в конкурса.

Още снимки от новината

Награждаване
Наградена рисунка в календара
Наградена рисунка в календара
Наградена рисунка в календара

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев