ПОРЕДНО СПОРТНО ОТЛИЧИЕ

Награждаване
14.03.2014 / 12:53

На 13.03.2014 г. в зала „МАЙ” на община Сливен, кметът на града инж. Кольо Милев официално награди отборите по хандбал.

Момичета и момчета от V – VІІ клас при ОУ ”Елисавета Багряна” се класираха на първо място в „Ученически игри – 2014 г.”, общински кръг в спортната дисциплина – хандбал.

 

Общинският кръг на ученическите игри е най-масовото спортно състезание на територията на община Сливен. В него тази учебна година участваха 1200 състезатели от 162 отбора в 3 възрастови групи - от 5-ти до 12-ти клас. Те се състезаваха в 8 вида спорт – баскетбол, волейбол, футбол, хандбал, лека атлетика, шахмат, бадминтон и тенис на маса. Класиралите се добиват право на участие в Областен, Зонален и Финален /републикански/ кръгове. Кметът на Сливен Кольо Милев връчи купи и грамоти на отборите, спечелили призови места в "Ученически игри” през учебната 2013/2014 година.

Общинския кръг от спортните игри се организира от община Сливен, Регионалния инспекторат на образованието и общинския Детски комплекс.

По време на награждаването кметът на Сливен посочи, че общинското ръководство се стреми да създава добри условия за спорт на младежта и ще продължава да подкрепя изявите на учениците.

На тържеството в зала "Май" присъстваха Александър Борисов, началник на Регионалния инспекторат на МОН в Сливен и директори на училища в общината.

 

Още снимки от новината

Награждаване
Награждаване
Участниците от 12 ОУ
Награждаване
Награждаване
Участниците от 12 ОУ
Участниците от 12 ОУ

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев