Нашите талантливи деца

Награждаване
14.05.2015 / 19:55

На 13.05.2015г. на грандиозна церемония по повод 60 годишния юбилей на Регионална библиотека „Сава Доброплодни” гр. Сливен бяха наградени деца в националния литературен конкурс „По следите на едно писмо в бутилка.” В голямата зала на Драматичен театър „Стефан Киров” директорът на Регионална библиотека „Сава Доброплодни”- Росица Петрова, заместник областният управител - Веска Вълчева и заместник-кметът на община Сливен- Румен Андонов връчиха наградите на участниците.

Сред най- изявените ученици е Алекзандър Константин Танев на 9 г., от III „б” клас при ОУ „ Елисавета Багряна”, награден с поощрителна грамота в раздел „ Поезия”, в първа възрастова група.

В проведения конкурс, в раздел рисунка на тема : „ Библиотеката- моят остров на съкровища”, Реми Ивайлова Пашова от III „ в” клас получи втора награда, в първа възрастова група.

В националния пленер за детска рисунка на тема: „Един ден в страната фантазия“ в първа възрастова група е присъдена първа награда на Виктор Миленов Кръстев от II „а” клас. Ученикът получи грамота и много подаръци, но най-много се зарадва на книгата с автографи от художниците Пенко Пелев и Петър Станимиров.

Още снимки от новината

Алекзандър Танев
Алекзандър Танев
Алекзандър Танев
Реми Пашова
Реми Пашова
Виктор Миленов
Виктор Миленов
Виктор Миленов
Алекзандър Танев
Реми
Реми 3в

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев