ЗАСЛУЖЕНО ПРИЗНАНИЕ ЗА МЛАДИТЕ ВЪЗРОЖДЕНЦИ НА 12 ОУ „ЕЛИСАВЕТА БАГРЯНА”

Клуб "Млади възрожденци"
08.01.2016 / 12:07

За своите добри идеи, дела и постижения клуб „Млади възрожденци” на 12 ОУ „Елисавета Багряна” бе избран за Клуб на месец декември 2015 г. от председателя на Общобългарски комитет „Васил Левски” – г-н Васил Василев.

Многобройни и разнообразни са дейностите на клуб „Млади възрожденци” на 12 ОУ „Елисавета Багряна”.

Младите възрожденци от клуба отбелязват тържествено редица исторически годишнини. Организират и участват в конкурси за рисунка на различни теми. За деня на Народните будители съвместно с Ученическия съвет се проведе открито занятие на тема: „Народните будители – преди и сега” като се предложи един по-модерен и различен прочит на нашата история и представата за народните будители в миналото и настоящето. Под мотото „Подари усмивка” в навечерието на Коледа организираха благотворителна кампания като чрез ръчно изработени картички и подаръци, младите възрожденци дариха щастие и топлина на младежите от Защитено жилище в град Сливен.

На 21 февруари 2016 г., неделя, Общобългарски комитет „Васил Левски” организира в град София Втората национална среща на клубовете „Млади възрожденци”. На нея ще присъстват г-жа Маргарита Попова – вицепрезидент на Република България, под чийто почетен патронаж е инициативата, представители на Народното събрание, министри, както и изтъкнати писатели, артисти, спортисти, бизнесмени и др.

Като награда за отличен клуб на месец декември 2015 г. на срещата са поканени всички членове на клуба и тяхната ръководителка г-жа Силвия Китанова.

Още снимки от новината

Клуб "Млади възрожденци"
Клуб "Млади възрожденци"
Клуб "Млади възрожденци"
Клуб "Млади възрожденци"

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев