Наградени ученици от ОУ "Ел. Багряна" от кмета на Община Сливен

Наградени ученици
25.05.2016 / 11:51

На 24 май кметът на община Сливен Стефан Радев и неговият управленски екип посрещнаха 38 ученици, носители на награди от национални и международни състезания и конкурси. В официалната зала на общината господин Стефан Радев им връчи грамоти за високи постижения през годината и книги на български автори.

Това стана в присъствието на министъра на земеделието и храните Десислава Танева, народния представител Мария Белова, председателя на Общински съвет Димитър Митев и общински съветници, заместник - областния управител Камен Костов, директори на училища, родители и приятели на отличниците.

Трима ученици от ОУ ”Елисавета Багряна” бяха наградени от кмета на Община Сливен г-н Стефан Радев за високите си постижения в международни и национални конкурси и състезания:

Християна Петкова Василева, ученичка от 3”в” клас от ОУ ”Елисавета Багряна” за златен медал на математическо състезание „Математика без граници”.

Мария Йорданова Колева, ученичка от 3”в” клас от ОУ”Елисавета Багряна” за завоювано Първо място от Коледно математическо състезание

Алекс Николаев Колев, ученик от 3”б” клас от ОУ”Елисавета Багряна” и възпитаник на г-жа Елена Пеева към Детски комплекс – Сливен за получен златен медал от Национален конкурс за музикално и танцово изкуство „Орфеева дарба” – София.

Кметът Радев поздрави децата за празника 24 май, както и техните учители и родители за подкрепата, която им оказват, за да имат своите високи постижения

Още снимки от новината

Наградени ученици
Наградени ученици
Наградени ученици
Наградени ученици
Наградени ученици
Наградени ученици
Наградени ученици
Наградени ученици
Наградени ученици

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев