Пластика за принос в провеждането на XVIII Национален фестивал на детската книга

Пластика за принос в провеждането на фестивала на детската книга
20.06.2016 / 20:13

На 17.06.2016г. в РБ ”Сава Доброплодни”- Сливен се проведе работна среща на ръководството на културната институция с директорите на сливенските училища. На срещата присъстваха директорите на III ОУ ”Д-р Иван Селимински”, НУ ”В.Левски”, VII ОУ ”П.Хитов”, X СОУ ”Йордан Йовков”, XI СОУ ”Константин Константинов”, XII ОУ ”Елисавета Багряна”, ПМГ ”Д.Чинтулов”.

Директорът на РБ”Сава Доброплодни”, Р.Петрова –Василева, отчете положителните резултати от съвместната дейност на библиотеката и училищата от града през изминалата учебна година. Положителна тенденция е организирането от училищата на повече уроци, тържества, колективни посещения в библиотеката, както и участие в различни нейни инициативи. Отчетен бе и рекорден брой участници от сливенските училища в проявите от програмата на XVIII Национален фестивал на детската книга 9-11 май 2016г.

Р.Петрова-Василева благодари на присъстващите на срещата за доброто взаимодействие и партньорство през изминалата учебна година. В. Пенчева-директор на III ОУ ”Д-р Иван Селимински”, В. Христова - директор на XII ОУ ”Елисавета Багряна” и Д. Делчев -директор на II ОУ ”Хр.Ботев”, и тримата членове на Организационния комитет на XVIII Национален фестивал на детската книга, бяха наградени със специални пластики за приноса им за провеждането на значимото културно събитие. Благодарности бяха изказани и за Бисерка Михалева – началник на РИО на МОН за съдействието й за разширяване на взаимодействието между регионалната библиотека и училищата от Сливенски регион.

Още снимки от новината

Пластика за принос в провеждането на фестивала на детската книга
Пластика за принос в провеждането на фестивала на детската книга

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев