Кметът Стефан Радев награди наши ученици за високи постижения

Награждаване
25.05.2018 / 16:14

Ученици от ОУ "Елисавета Багряна" бяха наградени от кмета Стефан Радев по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май. Това са Християна Василева от 5. „в” клас, която завоюва високи постижения в състезания по математика, и Виктор Кръстев от 5. „а” клас, който зае първо място на областен кръг на олимпиада по география и икономика.

Кметът Стефан Радев се срещна днес с ученици от Сливен с високи постижения от национални и международни състезания и конкурси. Срещата се проведе в заседателната зала на Общината. Кметът поздрави учениците за успехите, които са постигнали. Той им пожела здраве и да не спират да се учат и в бъдеще.

На 31 деца от различни училища и на различна възраст Стефан Радев връчи грамоти и книги. Те са номинирани от училищата, в които учат и от Центъра за подкрепа на личностно развитие Детски комплекс- Сливен. Учениците са постигнали успехи в областта на науката, изкуството, спорта, професионалните области, за които се обучават. На срещата присъства заместник- кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова. Празничното събитието приключи с много снимки и поздрави за наградените ученици.

Поздравления, ученици!

Още снимки от новината

Награждаване
Награждаване
Награждаване
Награждаване
Награждаване
Награждаване
Награждаване
Награждаване

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев