Награда в конкурс за млади предприемачи

Награда
11.06.2019 / 16:23

Награда и грамота за участието си в онлайн конкурса за млади предприемачи на тема „Имам бизнес идея!“ получи ученичката Павлина Теодорова от 7. "б" клас от ОУ "Елисавета Багряна". Те бяха връчени от кмета на община Сливен г-н Стефан Радев в залата на Областния информационен център.

Конкурсът беше част от кампанията на Европейската комисия „Европа в моя регион“.

В надпреварата за област Сливен се включиха 12 млади предприемачи от градовете Сливен, Шивачево и Белослав. Конкурсът се реализира онлайн чрез социалната мрежа Facebook. Той беше насочен към лица на възраст от 14 до 18 години и се реализира съвместно с учебните заведения от Сливенска област. Основната му цел беше да се насърчи предприемачеството сред подрастващите, както и обмяната на опит и идеи между младежи от различни населени места и учебни заведения.

Областен информационен център Сливен е част от Мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Още снимки от новината

Награда

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев