Празнична програма

Нашето училище
30.04.2020 / 20:43

ОУ "Елисавета Багряна" в Сливен отбеляза 25 години от своето създаване. Празникът започна с приветствие на директора на училището, г-жа Величка Христова. Тя поздрави всички ученици, родители и учители.

"Ситуацията ни постави пред поредното ново предизвикателство - да празнуваме патронния си празник онлайн. За училищния празник се готвихме отдавна, подготвихме концерт с много изненади от талантливите ни ученици, номинации, интересни срещи с бивши ученици и учители. Предстои ни и официално откриване на паметна плоча пред входа на училището, в памет на патрона ни – Елисавета Багряна. Но бъдете убедени, че ще дойде денят, в който ще празнуваме, ще дойде денят, в който училищната сграда ще оживее от детски смях и глъч и ще се прегърнем още по-силни, по-свободни и по-мотивирани за нови успехи и предизвикателства", заяви г-жа Христова в словото си.

Учениците, макар и виртуално, се включиха в разнообразни конкурси, рецитали, изложби, народни танци, изпълнение на музикални инструменти, балет, акробатични изпълнения и др. Празничната програма беше показана на всички чрез страницата на училището в социалната мрежа Facebook.

Още снимки от новината

г-жа Величка Христова - Директор на ОУ "Елисавета Багряна"

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев