Престижна награда за нашия ученик Калоян Хаджистойчев

Награда
12.03.2021 / 15:27

„С очите си видях бедата“ донесе поредно отличие за Калоян Хаджистойчев от 6. „б“ клас от ОУ „Елисавета Багряна“ в Сливен. Талантливият ученик беше официално награден от представители на РСПБЗН за постигнатото трето място на заключителния етап от международния конкурс за детска рисунка. Награждаването беше в присъствието на директора на училището г-жа Величка Христова.

Конкурсът „С очите си видях бедата” е традиционна превантивна инициатива на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” при Министерство на вътрешните работи с партньорство на Министерство на образованието и науката, Националния дворец на децата и е под егидата на Секретариата на откритото частично споразумение за големите бедствия (EUR-OPA) към Съвета на Европа.

Тематично конкурсът обхваща познанията на подрастващите, свързани с основни познания за рисковете от бедствия и за начините на поведение и действие, първа долекарска помощ и дейностите на Единната спасителна система.

Конкурсът дава равен достъп за участие на всички деца и ученици, разпределени в три национални и една международна категория, с оглед най-обективното определяне таланта, знанията и уменията на участниците.

Калоян Хаджистойчев участва в повечето конкурси за детски рисунки, обявени в страната ни и често печели престижни награди. Припомняме, че през 2020 г. на международен конкурс за компютърна рисунка за дизайн на тениска спечели първа награда. През 2019 г. в конкурса за компютърен плакат „Здрав съм не само когато съм болен“ взе първа награда на национално ниво.

Ръководството на ОУ „Елисавета Багряна“ и целият учителски колектив пожелаваме на Калоян все така да ни радва със своите успехи!

Още снимки от новината

Награда
Награда
Награда
Награда
Награда
Награда
Награда

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев