Общински форум за младши учители

Общински форум
21.05.2021 / 19:03

Г-жа Гергана Султанова от ОУ "Елисавета Багряна" беше сред участниците в Общинския форум за младши учители. Събитието се състоя в зала "Сливен" в навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. Тя разказа своята вдъхновяваща история за пътя си до учителската професия. Г-жа Султанова сподели, че е мечтала да стане учител още като дете. През 2000г. радио "Бимако" определя професионалния ѝ път като журналист цели 17 години. Работила е в радиа, сайтове и PR до 2017 година, когато е взела трудното решение дали да следва детската си мечта или да се раздели със своите колеги в Община Сливен, с които работи прекрасно.

Гергана Султанова е начален учител от целодневна организация на учебния ден в ОУ "Елисавета Багряна" от четири години. Днес тя съчетава професията на журналиста и на учителя. От две години има група по интереси "Журналист" и администрира страницата на училището във Фейсбук.

Общинският форум за младши учители се проведе за първи път и има за цел да привлече млади хора към учителската професия. В събитието се включиха осмина учители от сливенски училища. Организатори са г-жа Николина Велчева и г-н Мирослав Иванов от ПГТО "Добри Желязков" - Сливен.

Още снимки от новината

Общински форум
Общински форум
Общински форум
Общински форум
Общински форум

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев