Награда "Св. Иван Рилски" за г-жа Величка Христова

Поздравления
23.05.2023 / 16:00

Високо признание получи директорът на ОУ „Елисавета Багряна“ г-жа Величка Христова. Началникът на РУО – Сливен д-р Кристиaна Добрева-Станкова ѝ връчи благодарствено писмо от името на министъра на образованието и науката проф. д-р Сашо Пенов.

Г-жа Христова е един от двадесет и четиримата директори на образователни институции, предложени от началниците на регионалните управления на образованието за получаване на наградата „Св. Иван Рилски“.

Наградата „Св. Иван Рилски“ се връчва ежегодно от Министерството на образованието и науката на директори на училища за високи постижения и принос в развитието на образователното дело.

„Високо оценявам Вашата креативност при прилагането на нови и модерни методи на образование. Вие сте пример за родолюбие и осъзната отговорност.

Продължавайте и занапред да мотивирате, да вдъхновявате и да възпитавате Вашите ученици. Пожелавам Ви здраве, сили и ентусиазъм, за да бъдете добри посредници между сложния свят на знанието и потребностите на времето, за да направите училището още по-предпочитано и желано от младите хора.“, се посочва в поздравителния адрес.

Поздравления за усърдието и всеотдайността на г-жа Величка Христова, която направи ОУ „Елисавета Багряна“ едно от най-предпочитаните училища в Сливен! Гордеем се с нея!

Още снимки от новината

Поздравления
Поздравления
Поздравления
Поздравления
Поздравления

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев