Петима наши ученици бяха отличени в конкурс с над 700 участници

Нашите талантливи ученици
23.12.2017 / 14:06

Ученици от ОУ "Елисавета Багряна" бяха отличени в конкурса за коледна картичка и оригинално коледно пожелание „Коледна магия“ - 2017, който беше организиран от Регионална библиотека “Сава Доброплодни“ - Сливен. Това са Сияна Георгиева от 1. "в" клас, Петя Георгиева от 2. "б", Николай Хаджистойчев от 2. "д", Калина Николова от 6. "в" клас и Назлъ Чобан от 7. "в" клас.

На официална церемония на 22 декември бяха обявени резултатите и наградени отличените участници от деветото издание на конкурса. Церемонията беше открита с изпълнения на коледни песни от малките таланти от Клуб за млади поп и рок изпълнители „Ритъм” при Военен клуб - Сливен с ръководител Елена Пеева. В концерта се включиха и децата от балет „Барби” с ръководител Силвия Терзиева. Церемонията завърши с коледната песен „В тази смълчана нощ...” в изпълнение на Кристияна Петрова.

Наградите в раздел „Най-красива коледна картичка” бяха връчени от г-жа Пепа Чиликова – заместник кмет „Хуманитарни дейности” в община Сливен, а в категория „Оригинално коледно пожелание” - от директора на библиотеката, д-р Росица Петрова–Василева.

В конкурса за коледна картичка “Коледна магия“ - 2017 се включиха над 700 деца на възраст от 5 до 14г. от училища и детски градини от Сливен и страната, които изпратиха над 900 картички. Към всяка картичка участниците бяха приложили и оригинално коледно пожелание.

Резултатите от конкурса са обявени и в сайта на библиотеката, раздел „Конкурси“.

С всички картички, изпратени за конкурса, е уредена изложба във фоайетата на Регионална библиотека "Сава Доброплодни" - Сливен.

Още снимки от новината

Нашите талантливи ученици
Нашите талантливи ученици
Нашите талантливи ученици
Нашите талантливи ученици
Нашите талантливи ученици

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Основно училище "Елисавета Багряна" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев